Uncategorized

Muutoksia palveluihin ja hinnastoon 2022

Vuosi on vaihtunut ja tässä kohtaa tunnen kiitollisuutta. Tällä kertaa päälimmäinen ajatus on : huh – selvisin. Poikkeusajat koettelevat meitä kaikkia eri tavoin.Toivotaan, että 2022 on parempi meille jokaiselle! Vuoden vaihtuessa on aika miettiä missä mennään ja mihin suunnataan. Tassutaikurin palvelut ja hinnat säilyvät entisellään, paitsi pienten toimenpiteiden osalta.

Päivityksiä hintoihin

Trimmaus- ja pesupalvelut säilyvät täysin ennallaan niin palveluiden sisällön kuin hintojenkin osalta. Pienissä toimenpiteissä on pieniä muutoksia.

  • Korvien nyppimen tai puhdistus 10e
  • tassutrimmi (kynsien leikkaus ja tassukarvojen trimmaus) 20e alle 20min, 25e yli 20min
  • tassuhoito (kynsien leikkaus ja hionta, tassukarvojen trimmaus + anturoiden kunnon tarkistus 25e alle 20min, 30e yli 20min
  • anaalirauhasten tyhjennys (tehdään jos tulehduksen/puhkeamisen merkkejä ei ole ja rauhaset tyhjentyvät kevyellä käsittelyllä) pesun yhteydessä 0e, trimmauksen yhteydessä 15e ja ainoana toimenpiteenä 25e
  • villakoiran konetyöt / pikkutrimmi (naama, intiimialueet, tassut, kynsien leikkaus, häntä) 30e

Kynsien leikkaus – uudet hinnat ja palvelut

Kynsien leikkauspalvelut ja hinnat muuttuvat.

Normaali kynsien leikkaus 15 e tai 60e/ 6 kerran sarjakortti. Normaali kynsien leikkaus edellyttää ettei koiralla ole voimakasta pelkoa kynsien leikkausta kohtaan, työ sujuu ilman suurempia seremonioita ja onnistuu myös vieraiden ihmisten/koriien läsnäollessa. Normaalit kynsien leikkaukset on keskitetty kynsipäiviin, joka on joka kuukauden 1. tiistai klo 15-17 ilman ajanvarausta.

Vaativa kynsien leikkaus 20e . Koira tai omistaja jännittää kynsien leikkausta ja siihen menee normaalia enemmän aikaa, tai koira tarvitsee yksilöajan kynnenleikkausta varten. Mikäli koiralla on voimakas pelko ( paniikki/ aggressio), tulee kynsien leikkaus suorittaa eläinlääkärissä rauhoitettuna, ja harkita uudelleen koulutusta.

Uusi palvelu: kynsienleikkauskoulutus

Kynsienleikkauskoulutus tammi-maaliskuussa 20e/kerta (100e/ 5 koulutuskerran sarja). Sopii jos kotona on sattunut vahinko, tai/ja koira jännittää/pelkää kynsien leikkausta, tai pennulle halutaan opettaa varma ja myönteinen suhtautuminen kynsien leikkaukseen. Koulutuksessa toimitaan koko ajan pelkokynnyksen alapuolella. Omistaja sitoutuu vähintään 5 koulutuskerran sarjaan, joka laskutetaan ensimmäisellä käynnillä. Koulutus sisältää haastattelun ja koulutussuunnitelman laatimisen sekä 5 koulutuskertaa. Kynsiä ei tule leikata kotona tai muualla koulutuksen aikana, poislukien eläinlääkärin tekemä kynsien leikkaus rauhoituksessa.

Koulutuksen aikana kotona harjoitellaan sovittuja asioita, joita voivat olla esimerkiksi oheistehtävä kuten leukakosketus, kuonokopan käytön harjoittelu tai esimerkiksi tassun antaminen / tassun pitely. Itse kynsien leikkausta ei tule yrittää tehdä koulutuksen aikana kotona.

Palvelu pilotoidaan tammi-maaliskuussa -22. Tämän jälkeen palvelun hinta tulee nousemaan vastaamaan todellista työmäärää ja käytettyä aikaa.

Huom! Koulutuksessa edetään yksilöllisen koulutussuunnitelman mukaisesti. Viiden koulutuskerran lopputulos voi olla varsinainen kynsimestari, jos aiempaa pelkoehdollistumista ei ole, tai kynsienleikkauspelon väheneminen jos taustalla on pelkoehdollistuminen.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap